Hos Bording ved vi godt at en virksomheds arbejde med marketing og kundekommunikation ikke kun handler om at komme på interessante, grafisk flotte, og digitalt intelligente kampagner, til at nå de ønskede kundesegmenter.

Effektiv arbejds process og overblik  for marketing teamet

Arbejdet med marketing og kommunikation handler i stor grad også om hvordan man som virksomhed kan arbejde med, og koordinere kampagnerne internt i organisationen. Den administrative byrde på både online og offline marketingkampagner kan ind imellem blive stor, og arbejdsprocessen bliver lang, når ingen rigtig ved hvor seneste version af virksomhedslogoet ligger, eller hvem der har overblik over de løbende kampagner.

Hos Bording tilbyder vi nemme, online driftsværktøjer til at administrere din virksomheds marketing og kommunikation. Hovedformålet med platform løsningerne er at skabe effektivisering, og lette den administrative drift i jeres daglige kommunikationsarbejde.

Reducér time-to-market med integrerbare platforme

Bordings marketing platforme er alle skræddersyede løsninger, tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov. Ved at samle virksomhedens marketingmix på en Bording platform, reduceres time-to-market på kommunikationsprojekter, da flere administrative ressourcer kan skæres væk, og al kommunikation og arbejde samles på én marketingplatform. Med Bording som sparringspartnere, får I adgang til nye kompetencer med branchens bedste marketing asset management system, Bording Central.

Opnå central styring og brand kontrol i alle aspekter af jeres kundekommunikation

Ved hjælp af intelligente skabelonløsninger til f.eks. skiltegeneratorer eller tilbudsplakater, ophæves behovet for at hyre eksterne grafikere. Skabelonerne sørger samtidig for at overholde jeres design og sikre brand udtrykket, uanset hvilken medarbejder der benytter skabelonerne. Giv trygt alle brugere adgang til intelligente skabeloner og fælles mediebibliotek, og få vished om at dit brand altid fremstår som det skal. Bordings løsninger tilbyder derudover gennemsigtighed og overblik gennem budgetstyring og brugertilpasning på en intuitiv online platform.

Læs mere om Bordings forskellige platform løsninger og portaler, og hvordan du kan benytte dem her.

Ønsker du mere information og rådgivning om de mange muligheder indenfor Bordings platform løsninger? Kontakt en af vores sælgere, og lad os sammen finde en skræddersyet løsning til din virksomheds behov!