Som kunde hos Bording sørger vi for at du er dækket ind på hele arbejdet med jeres kundekommunikation, og ikke kun selve produktionen af de grafiske produkter eller digitale løsninger.

Variable lager & logistik omkostninger

Hos Bording hjælper vi din virksomhed med hele processen af jeres arbejde med grafisk kundekommunikation. Det indebærer også optimering af lagerstyring og distribution. Fra vores distributionscentre i Jylland og på Sjælland, dækker vi hele landet, og har derudover distribution over hele verden.

Digitale løsninger og 100% kundetilpassede fordele

Som kunde hos Bording får I nemt overblik over jeres grafiske løsninger gennem vores online portal BordingNet, hvor I kan styre alle aftræk og se overblik over lagerstatus, bestille nye produkter og kontakte jeres faste grafiske rådgiver.

Med en lager og logistik aftale hos Bording kan:

  • Alt opbevares
  • Alt pakkes
  • Alt distribueres

Derudover;

  • Betaler I kun for forbrug
  • ingen lokale- eller pladsleje
  • Ingen faste personaleomkostninger
Effektivisering af vareafsendelse med Bording EasyOne

Står I selv for al lagerstyring og distribution? Med Bordings nye smartlabel, EasyOne, kan I nu tilbyde jeres kunder den ultimative service med markedets bedste returneringsproces, hurtigt, nemt og sikkert! Bording EasyOne er en enkel label løsning, hvor al information samles på ét enkelt. Du får følgeseddel, faktura, forsendelse og retur labels samlet på ét ark, og der er endda mulighed for markedsføring, tilbud, rabatkoder, m.m.

Læs mere om fordelene med det intelligente label, ved at downloade vores Bording EasyOne informationsfolder her.

Ønsker du mere information og rådgivning omkring mulighederne indenfor lager og logistik?
Kontakt en af vores sælgere, og lad os sammen finde en skræddersyet løsning til din virksomheds behov!