Bording A/S støtter op om hele din virksomheds arbejde med kommunikation. Det gør vi ved at bygge bro mellem vores mangeårige erfaring indenfor den grafiske branche og de digitale platforme og kommunikationskanaler.

Vi kan derfor, i samarbejde med dig, skabe de kommunikationsløsninger, der giver den bedste synergi mellem dine online og offline kanaler og aktiviteter.

Cross Media marketing med fokus på at skabe resultater

Hvad end du har branding, større salgsvolumen, en forhøjet kendskabsgrad eller noget helt fjerde som mål for din kampagne, er vores vifte af cross media løsninger bred. Det er med udgangspunkt i dit behov og målsætning, vi sammensætter en cross media løsning. Vi tilbyder bl.a.:

  • Direct mail og smart mail
  • Variabel data integrering og geomapping
  • Dynamisk retargeting og behavior targeting
  • Social Media marketing
  • Digitale publikationer via Native App
  • Data indsamling via bl.a. apps, sociale medier og websites
  • Augmented Reality løsninger
  • …og meget meget mere

Læs også hvordan Riis Rejser og HTH har benyttet Cross Media løsninger fra Bording A/S, med gode resultater.

Augmented Reality der sikrer engagement og call to action

Den én-dimensionelle QR-kode er for længst død, og bliver nu erstattet af augmented reality i form af zap codes, der gør det fysiske rum levende. Augmented reality åbner op for digitale muligheder, der ikke før er set i sammenhæng med printede materialer. Vi tilbyder Augmented Reality løsninger via appen Zappar. Vil du videre mere om Zappar og Augmented Reality, kan du bl.a. læse om fordelene ved at integrere det i ens markedsføring og kampagner.

Vi tilbyder alle former for løsninger af kampagner og produkter med Augmented Reality, hvor fokus er at skabe en ny og integreret synergi mellem online og offline kanaler, der sikrer engagement og call to action. Læs bl.a. om, hvordan Modstrøm ved hjælp af Augmented Reality i en direct mail kampagne formåede at øge deres kendskabgrad.

Kontakt vores Cross Media Manager, Ann-Lee Teilmann og hør mere om, hvordan I kan bruge Augmented Reality i jeres kampagner og kommunikation.

Ønsker du mere information og rådgivning om de mange muligheder indenfor cross media løsninger? Kontakt en af vores sælgere, og lad os sammen finde en skræddersyet løsning til din virksomheds behov!