Hos Bording A/S har vi tilpasset os digitaliseringen af det grafiske marked, og vi beskæftiger os i dag med alle former for grafiske løsninger lige fra marketing- og butiksmateriale til direct mail, inkorporeringen af variabel data og marketing optimering via online platforme.

Med udgangspunkt i kundernes behov, forsyner Bording A/S mere end 5.000 virksomheder med tryksager, online løsninger, forretningsmateriale, logistik og distribution. Vi arbejder kontinuerligt på at tilbyde et moderne koncept, der både inkorporerer klassiske og moderne kommunikationsløsninger, samt skaber effektiv merværdi og udvikling for vores kunder i deres hverdag. Læs mere om vores løsninger og produkter her.

Vores vision

I vores daglige arbejde og beskæftigelse med vores kunder, arbejder vi i Bording A/S altid ud fra vores prioriterede vision:

 Vi vil være den førende leverandør af unikke og effektive off- og online løsninger inden for kommunikation og marketing.

 

For at støtte op omkring den vision, har vi udformet 3 missioner der skal hjælpe os til at opnå status af førende leverandør indenfor området. Missionerne lyder:

 • Mission 1: At levere løsninger der effektiviserer alle processer i forbindelse med håndtering af kommunikations- og marketingmaterialer.
 • Mission 2: At rådgive om de teknologiske muligheder indenfor marketing og indkøb og hjælpe kunder til effektiv kommunikation baseret på off- og online medier.
 • Mission 3: At udvikle medarbejdere og tiltrække talenter der, i samarbejde med koncernens selskaber, kan levere resultater for virksomheder og institutioner i hele Norden.
Lang historie og bred erfaring i branchen

Bording A/S’ udvikling har været lang og differentieret, for vi har altid efterstræbt at udvikle os sammen med markedet. Tidligere var Bording A/S markedsførende inden for produktion, men op gennem 1990’erne begyndte den øgede digitalisering og globalisering for alvor at presse den grafiske branche til fornyelse. For at imødekomme udviklingen traf vi i 2004 en strategisk beslutning om at afvikle al egenproduktion. I dag er Bording A/S markedsførende inden for kommunikationsløsninger.

I 2015 har vi atter styrket vores serviceudbud og markedsposition, blandt andet gennem lanceringen af vores nye online marketing platform; Bording Central. Bording Central skaber nye muligheder for vores kunder indenfor digitale og ikke digitale kommunikationsløsninger.

Cross media løsninger og kampagner med målbar effekt

Derudover tilføjede vi i 2016 en helt ny cross media afdeling i Bording A/S, der skal rådgive og vejlede vores kunder på relevante og nye kommunikationsløsninger, såvel off- som online koncepter og effektivisering i deres marketing kampagner.

Rummelig organisationskultur og masser af sundhed!

Vores 50 engagerede medarbejdere gør meget ud af, at organisationskulturen i Bording A/S forbliver sund, humoristisk, ambitiøs og rummelig. Fordelt på de 3 kontorer i Aalborg, Aarhus og Søborg sørger vi derfor bl.a. for at udvikle medarbejdere og tiltrække talenter gennem vores trainee program. Læs her hvad vores første færdiguddannede trainee i Bording fik ud af forløbet, eller klik her for at læse hvilke typer af personer, vores medarbejdere mener, man finder i Bording.

I Bording arbejder vi også målrettet med at opfylde alle krav til certificeringer inden for miljø og ansvarlig virksomhedsdrift. Vi er bl.a. godkendt medlem af FN’s Code of Conduct, og Grafisk CSR kodeks, hvilket du kan læse mere om under vores CSR side.

Sidst men ikke mindst ønsker vi også at holde os sunde og glade i Bording, hvilket resulterer i forskellige motions- og sundhedstiltag rundt om i afdelingerne i løbet af året. I 2015 samarbejdede vi med Running26 omkring et løbetræningsprogram som medarbejderne kunne deltage i 2 gange om ugen efter arbejde. I 2016 er projektet udvidet til en konkurrence der løber fra marts til og med maj, hvor forskellige hold udfører forskellige øvelser i løbet af arbejdsdagen, og kæmper indbyrdes på point.

HISTORIE

Hvor kommer vi fra?

Bording A/S er en del af det børsnoterede selskab F.E. Bording. Bording A/S blev grundlagt i 1792 og startede dengang som et bogtrykkeri.  Gennem de seneste 200 år har selskabet formået at tilpasse sig branchens udvikling, hvilket gør, at vi i dag stolt kan sige, at vi er et af de ældste trykkerier i Danmark.

Besøg F.E.Bording Koncernens hjemmeside her.

Bording A/S i dag

En af de seneste store udviklinger for Bording A/S skete i januar 2016, hvor vi opkøbte ID Tryk. Dette betød at vi fik nye kollegaer på kontoret i Søborg, og nye spændende produkter og løsninger, specielt til de danske apoteker. Vi er nu omkring 50 ansatte i virksomheden, fordelt på de 3 kontorer. Læs hvordan vores nye medarbejdere oplevede opkøbet af ID tryk i januar her.

Her kan du læse en kort oversigt over Bordings historie:
1792
k

Bording oprettes og der produceres skillingsviser til folket (datidens nyheds formidling).

1835
k

Frederik Emmanuel Bording bliver bestyrer og F.E. Bording stiftes.

1977
k

Selskabet børsnoteres. Bording bliver Danmarks største inden for mini-computere.

2000
k

Afvikler egenproduktion af standardtryksager og opkøber andele i specialtrykkerier.

2005
k

Nyt digitalt fokus på direct mails og mere skræddersyet kundekommunikation.

2014
k

Bording A/S fusionerer med Formula A/S og får nyt kontor i Aalborg.

2016
k

Bording A/S opkøber ID Tryk og får tilført nye produkter og løsninger, specielt rettet mod de danske apoteker.

F.E. Bording er moderselskabet i Bording-koncernen, som er en af Skandinaviens førende grafiske virksomheder. Virksomheden har eksisteret siden 1792, hvor Mathias Seest åbnede sin lille bogtrykkerbutik i hjertet af København. Verden har dog forandret sig meget i de over 200 år, der er gået – og det samme har vi!

 

Bording Koncernen arbejder med Marketing Communication Services, og løser opgaver for en lang række af Skandinaviens største virksomheder. Koncernen har over 400 medarbejdere og en årlig omsætning på 500 mio. kroner. Vores virksomheder besidder alle ekspertise indenfor grafiske og digitale kommunikationsløsninger. Vi har specialiseret os i tre forretningsområder inden for Marketing Communication Services:

Rådgivning: Relationsmarkedsføring og direct marketing, strategi, planlægning og implementering – individualiseret kommunikation.

IT-løsninger: Omni-channel og marketing automation – enablers og data collectors.

Cross media eksekvering: Online og offline produktion og logistik – rationelt og logistik.

 

Klik jer for at besøge F.E.Bording Koncernens hjemmeside og læs mere.

F.E. Bording A/S

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
+45 70 11 50 11
www.febording.dk

BORDING Pro A/S

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
+45 3963 9900
www.bordingpro.dk

Fiftytwo A/S

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
+45 4324 5424
www.fiftytwo.com

 

BORDING LINK A/S

C.M.Rasmussens Vej 1-5
DK-8961 Allingåbro
+45 86 48 36 00
www.bordinglink.dk

BORDING AB

Norrby Långgata 18, Box 696,
S-501 13 Borås
+46 (0)33 750 50 00
www.bording.se

BORDING MAILIT AB

Sjöbodavägen 2
S-145 03 Norsborg
+46 08 534 700 80
www.bordingmailit.se

BORDING INSTORE AB

Mörsaregatan 20
S-250 23 Helsingborg
+46 (0)42 38 88 00
www.bordinginstore.se

BORDING COGNITO AS

Olaf Helsets vei 6
N-0694 Oslo
+47 22 62 70 00
www.bordingcognito.no

BORDINGHUB

Ejby Industrivej 91
DK- 2600 Glostrup
+45 70 11 50 11
www.bordinghub.dk

 

BORDING VISTA LTD

North Tower 12th Floor,
107 Dhaka-Mymensingh
Uttara Model Town,
Dhaka 1230, Bangladesh
+88 02 895 1418
www.bordingvista.com

CX communication
NORDLID

Islands Brygge 43, 4
2300 København S
+45 31 10 00 95
www.nordlid.com

Associerede Selskaber
KLS GRAFISK HUS A/S

Jernholmen 42a
DK- 2650 Hvidovre
+45 3634 2900
www.kls.dk

A-MAIL KUVERTER A/S

Julius Thomsens Vej 3
DK- 7100 Vejle
+45 7582 8144
www.amail.dk

INTERKET A/S

Uraniavej 4
DK- 8700 Horsens
+45 7022 1071
www.interket.dk

Kunne du tænke dig at komme ind i en moderne virksomhed, med over 200 års erfaring og ekspertise indenfor grafiske kommunikationsløsninger?

Bording A/S er i kontinuerlig udvikling, og søger derfor løbende nye, dygtige kollegaer. Vi ønsker at gøre en forskel hos vores kunder, og arbejder hele tiden på at udvikle nye koncepter og ideer til at støtte op omkring vores kunders kommunikation og markedsføring. Blandt vores kunder findes store velrenommerede virksomheder, og som ansat i Bording A/S, vil du blive en del af de teams der samarbejder med disse omkring deres kundekommunikation.

Bliv en del af et ambitiøst team med en stærk organisationskultur

Som ambitiøs og engageret medarbejder får du frie tøjler til at udfolde dig. Bording A/S og Bording-koncernen er i bevægelse, og der er brug for medarbejdere, der tør tage ansvar, gå forrest og forstå sin egen rolle i hele organisationen. Vi søger medarbejdere der tænker ud af boksen og kan sige både til og fra.Vi forventer, at du tager ansvar for dine egne opgaver og især overfor kunder og kollegaer. Din indsats er en del af en større helhed, og vi skal kunne se vores kunder i øjnene mange år fremover.  Den smidighed og fleksibilitet, som vi tilbyder vores kunder, forventer vi også af vores medarbejdere. Vi stiller derfor krav til dig om, at du kender dig selv og har det gå-på-mod og den positive indstilling til tingene, der skal til for at sikre din egen udvikling.

Bording A/S er en salgsorganisation, og mange af vores medarbejdere er derfor sælgere eller interne konsulenter, og har flere års erfaring fra branchen. Derudover har vi også medarbejdere med andre uddannelsesmæssige baggrunde – f.eks. cand.merc. og cand.IT. Der er en sund fordeling af nyuddannede og erfarne folk i vores virksomhed, og vi fokuserer på at der skal være plads til alle. Du kan læse mere om Bording og hvem vi er her.

Med afvekslende opgaver, der både kræver fordybelse og overblik, får du som ansat i Bording A/S rig mulighed for at udfolde og udvikle mange aspekter af dine kompetencer.

Vi tilbyder bl.a…
 • Gode ansættelses- og arbejdsvilkår.
 • Sundhedsforsikring.
 • Mulighed for hjemmearbejdsplads med fri internetopkobling og mobilordning.
 • Personaleforening.
 • Diverse medarbejdertilbud.
 • God kantineordning med varieret menu, ofte økologisk og med nøglehulsmærker.
 • Mulighed for videreuddannelse.
 • Viden er guld, og vi har derfor altid plads til dem, der kan og vil.
 • Vi tror på, at en god balance mellem arbejdsliv og familieliv er nøglen til stabile og tilfredse medarbejdere. For at et arbejdsliv skal være langt og givtigt, kræver det, at der gives individuelle forhold for den enkelte medarbejder.

Nedenfor finder du evt. aktuelle stillingsopslag, hvor du kan downloade pdf’en og læse mere. Du er også velkommen til at kontakte os, for at høre mere om mulighederne hos Bording.

Bording A/S er en ansvarlig virksomhed, og vi arbejder målrettet med at opfylde alle krav til certificeringer inden for miljø og ansvarlig virksomhedsdrift.

Vi bestræber os ligeledes på at være socialt ansvarlige og investerer og deltager i projekter, der er med til at fremme menneskelige og etiske indsatser rundt omkring i verden. I Bording tager vi vores samfundsansvar seriøst. Derfor er vi medlem af FN’s CSR initiativ Global Compact. Som medlem forpligter vi os til at overholde 10 principper om menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljø og anti-korruption.

 

Vi sætter troværdighed over indtjening

Vores mål er at følge de højeste etiske standarder. Vi sætter troværdighed og ærlighed over kortsigtet indtjening, og vi forventer det samme af vores leverandører og samarbejdspartnere.

Derfor har Bording Koncernen udarbejdet etiske retningslinjer, Code of Conduct, for vores ledelse, medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere omkring vores adfærd og værdisæt i Bording Koncernen. Hent vores Code of Conduct her.

Nedenfor kan du se hele oversigten over de forskellige CSR initiativer vi deltager i.

 

FN’s Global Compact sikrer som nævnt ovenfor, at vi og vores samarbejdspartnere i alle lande arbejder etisk for­svarligt.
Læs mere her.

Grafisk CSR kodeks som er lavet i samarbejde mellem Grafisk Arbejdsgiverforening og HK/Privat. Denne danske udgave omhandler ligeledes de 10 principper som er i FN Global Compact:

Menneskerettigheder
1. Støtte, respektere og beskytte de internationalt erklærede menneskerettigheder
2. Sikre at menneskerettigheder ikke krænkes

Arbejdsforhold
3. Opretholde organisationsfrihed og anerkende retten til kollektiv forhandling
4. Støtte udryddelsen af alle former for tvangsarbejde
5. Støtte effektiv afskaffelse af børnearbejde
6. Afskaffe diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold

Miljø
7. Støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer
8. Tage initiativ til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed
9. Tilskynde udviklingen og implementering af miljøvenlige teknologier

Bekæmpelse af korruption
10. Modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse

Læs mere her.

Svanemærket licens er Nordisk Ministerråds miljø­mærke for produkter, der ikke er føde­varer. Svanemærket viser, at varerne er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. Svane mærket sætter grænser for udledning af giftige stof­fer og for indholdet af uønskede stoffer i varen. Sammen med Blomsten er Svanen Danmarks officielle miljømærke.
Læs mere her.

FSC® licensret er en international non-profit mærk­ningsordning til træ og papir. FSC® hverken produ­cerer eller sælger varer. I en FSC® -skov bliver der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Læs mere her.

100 % CO2 neutrale kuverter, Envirelope.
Læs mere her.

Trainee Program. I 2013 startede Bording A/S et trainee program op for vores salgsafdeling. Læs her hvordan det er gået for vores første trainee i programmet.

 

Derudover deltager vi ind imellem i landsindsamlinger og andre godgørende projekter.

100% bæredygtige tryksager

 

Med PurePrint® kan vores søsterselskab KLS Grafisk Hus som de første i Nordeuropa producere en 100% bæredygtig og bionedbrydelig tryksag.

 

Se videoen om Cradle2Cradle-konceptet her, og kontakt os for mere information om hvordan dine tryksager kan blive mere miljøvenlige.