March 22, 2016

Ved alle dine kollegaer hvor seneste version af jeres logo ligger?

power-line- til bc 03. artikel

Vi har alle prøvet det på et eller andet tidspunkt: Frustrationen når arbejdsgangen og den interne kommunikation gør udviklingen af projekter mere besværligt end effektivt.

Manglen på overblik kan besværliggøre selv de mindste opgaver, som når du f.eks. skal bruge seneste version af firmalogoet. Du vil gerne have det i en bestemt opløsning og i en bestemt filtype – og logoet er ikke til at finde. Du leder i junglen af fællesmapper og efter at have kontaktet 3 forskellige kollegaer i løbet af dagen, finder du endelig frem til hvad du regner med er sidste version af logoet. Regner med.

Måske du også har oplevet at udviklingen af en kampagne er trukket i langdrag, på grund af tiden det tager at få godkendt korrekturen?

I Bording har vi i mange år arbejdet med kundekommunikation. Vi hjælper vores kunder med at kommunikere med deres kunder. Derudover søger vi at optimere det interne workflow i forbindelse med marketing og kommunikation ude hos vores kunder, og skabe så effektiv en arbejdsgang for dem som muligt.

Det stærkeste værktøj vi har til dette er vores nye online marketing portal; Bording Central.

Effektivisering og sikkerhed

Bording Central er en cloudbaseret softwareløsning, der effektiviserer arbejdet med jeres virksomheds samlede kommunikations- og marketingmix.

Først og fremmest er portalen et driftsværktøj, designet til brug internt i jeres virksomheds afdelinger, for at lette og effektivisere jeres arbejde med marketing, salg, grafisk layout og kommunikation. Ved at samle jeres arbejde ét sted, med én indgang, vil jeres materiale på portalen altid være opdateret.

oversigt til bc 03. artikel

Eksempel på produkter på BordingCentral

Det giver unægteligt nogle fordele. Næste gang du eller en af dine kollegaer skal bruge en bestemt version af jeres logo, vil det netop være at finde på BordingCentral. I stedet for at lede rundt i intranettet og fællesmapperne, eller spørge 4 forskellige kollegaer i 3 forskellige afdelinger, er det nu blot et spørgsmål om at logge ind på portalen, og downloade den version der er behov for. Nemt og enkelt.

BordingCentral giver samtidig en sikkerhed for både beslutningstagerne i marketing afdelingen, men også for den enkelte medarbejder i deres daglige arbejde. BordingCentral kan nemlig ikke producere noget, der design-og layoutmæssigt ikke er godkendt af jer, og i overensstemmelse med jeres designguide og brandidentitet.

Desuden kan portalen integreres med PIM/ERP etc. så hvis f.eks. et varenummer ændres i varekataloget, bliver samme ændring opdateret de steder hvor varenummeret er brugt i f.eks. brochurer eller tilbudsskilte.

 

Reduceret time to market

Med BordingCentral er der er blevet kortere vej fra ide til eksekvering. Vejen er kortere fordi der er færre hænder på opgaven. F.eks. skal en almindelig kampagne ikke længere forbi en grafisk ressource – og dermed er korrekturgange mellem parterne også fjernet.

Samtidigt er der flere hænder der kan påtage sig opgaven at skyde en kampagne i gang. Hvis én afdeling ønsker at køre en målrettet kampagne mod en bestemt målgruppe, kan de selv forestå processen uden at en central marketingafdeling bliver involveret. Design kontrollen og de fastlagte designguides sikrer at resultatet støtter op omkring jeres brandidentitet.

Bording Central kan håndtere cross-media kampagner, og dermed både digitale og trykte medier, datadrevne individualiserede udsendelser på tværs af medier (e-mail, sms, sociale medier etc.), men også bestilling af standardprodukter.

Bording Central digitaliserer processen ved håndtering og produktion af marketingmateriale, og sikrer dermed brugerne betydelige muligheder for et mere effektivt workflow, hurtigere time-to-market og mere kosteffektiv produktion. De individuelle afdelinger i jeres virksomhed kan derved løse de samme opgaver, på kortere tid.

Er du interesseret i at høre mere om BordingCentral? Så kontakt vores Cross Media Manager Ann-Lee Teilmann, for uforpligtende information omkring mulighederne på BordingCentral på mail her, eller tlf. +45 29 99 55 50.