May 9, 2016

Nyt udseende og indhold på bordingas.dk!

Bordingas.dk har fået nyt indhold!

I denne uge har Bording A/S’ hjemmeside fået nyt udseende, med ny og spændende information omkring vores arbejde, løsningstilbud til vores kunder og samarbejdspartnere, nye interessante cases, samt præsentation af vores vision og missioner for Bording A/S!

Ny afdeling og portalløsninger

Vi er glade for at præsentere den nye side for dig, og specielt introducere mere information omkring den nye online marketing portal Bording Central, samt vores ny-etablerede Cross Media afdeling.

I Bording A/S arbejder vi kontinuerligt på at udvikle en bred vifte af kommunikations- og marketing løsninger, for bedst muligt at hjælpe vores kunder med at kommunikere effektivt med deres kunder.

”Der er sket en kæmpe udvikling på det grafiske marked. Muligheden for at kombinere forskellige platforme og on- og offline løsninger, i f.eks. en salgskampagne, højner effekten og målbarheden af kampagnerne,” udtaler Cross Media Manager, Ann-Lee. ”Vi udvikler og opbygger hele tiden spændende nye løsninger sammen med vores kunder, og sørger altid for at de er skræddersyet til den specifikke kundes ønsker og behov.”

Adgang til portaler er stadig lige ved hånden

Ikke alle ting ændrer sig på den nye side: Der er stadig mulighed for at finde login til vores eksisterende portaler, BordingNet og Bordingonline. Her kan eksisterende kunder stadig bestille varer fra deres kundelager, visitkort, FI- og Giro-kort, aftale og mødekort til klinikker, biblioteksmaterialer etc.

Har du spørgsmål til mulighederne for online platform løsninger til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte din faste kontaktperson ved Bording A/S, eller Cross Media Manager, Ann-Lee Teilmann.

Vi sidder klar til at hjælpe

Skulle du opleve problemer eller have svært ved at finde den information du søger på den nye side, er du altid velkommen til at kontakte os via info@bording.dk eller telefon +45 7011 5011. Siden vil være under udvikling hele maj måned, så der kan opstå småproblemer og opdateringer over de næste uger, hvilket vi håber på jeres forståelse for.

Vi glæder os til at inspirere og vise endnu mere om hvordan du og din virksomhed kan nå jeres kunder gennem spændende løsninger hos Bording A/S!

 

—–

Tilmeld dig iBording her, og modtag flere nyheder og blogindlæg fra Bording A/S.