December 5, 2016

Bording A/S vinder eftertragtet Gazellepris

Steen, Lonni, Morten og så lille Lars

Efter 4 år i træk med vækst og en samlet vækst på 118 procent kan Bording A/S nu bryste sig af at have vundet Børsens Gazellepris 2016.

I 2012 tog Bording A/S en beslutning – et fald i omsætningen skulle vendes til vækst. Det var starten på et strategisk og målrettet arbejde, der i 2015 betød, at Bording A/S kom med i den fornemme gruppe af Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Det belønner Børsen med en gazellepris, der blev overrakt til Bording A/S ved gazellefesten i slutningen af november.

Godt sammenhold gav succes

Der er god grund til at være stolt i disse dage, når man arbejder hos Bording A/S. Det kræver nemlig hårdt arbejde og godt sammenhold, hvis man vil være en del af gazellerne. Udover en stærk medarbejderindsats, er det også de strategiske beslutninger, der har været med til at føre Bording A/S derhen, hvor de er i dag.

– Vi har arbejdet meget strategisk og struktureret for at kunne komme dertil, hvor vi er i dag. Vi har først og fremmest lagt en strategi, der har givet os organisk vækst. Men vi har også fokuseret på at opkøbe virksomheder, som vi har arbejdet meget med at få integreret i det eksisterende Bording A/S, fortæller administrerende direktør Steen Rocatis fra Bording A/S.

Det har især været opkøbet af virksomheden Formula i maj 2014, der har været med til at give Bording A/S et boost. Der har i tiden efter opkøbet af Formula været stor fokus på at opnå en succesful integration af Formulas medarbejdere og kunder. Gazelleprisen er blandt andet blevet et symbol på denne succes.

Gazelle i en digital fremtid

Det er første gang, Bording A/S får tildelt gazelleprisen, og Steen Rocatis regner ikke med, det bliver den sidste.

– Det er motiverende at se, at de valg vi tog i 2012 har været de rigtige. Gazelleprisen er et symbol på det hårde arbejde, hele vores organisation har udført igennem årene. Nu er det vigtigt, at vi ser fremad og ikke læner os tilbage i lykkerusen. I virkeligheden starter det hårde arbejde for os nu. Vi er i gang med en omfattende digitaliseringsproces, hvor vi gerne vil gøre kommunikationen både internet og eksternt mere effektiv. Det skal løfte os til det næste niveau, fortæller Steen Rocatis.


Om Gazelleprisen

Gazelleprisen gives til virksomheder, der har haft vækst 4 år i træk, og som mindst har fordoblet deres omsætning i løbet af de 4 år. Der uddeles Gazellepriser én gang om året. Udover gazelleprisen bliver der også uddelt en digital gazelle og en fremstillingsgazelle til konferencen.

 

 

Aarhus-banden til Gazelle-kåring i Aarhus
Jeannett, Steen, Morten og Lonni til Gazelle-kåring i København
gazelle_2016