October 24, 2016

Bording pynter op i Aarhus Ø

Bording leverer bannere til AffaldVarme Aarhus

 

Med hjælp fra Bording A/S har AffaldVarme Aarhus forvandlet en kedelig byggeplads til fortællingen om troværdig affaldspolitik og ansvarlighed.

AffaldVarme i Aarhus har gang i et større byggeri på det nye byområde Aarhus Ø ved havnen i Aarhus. I samarbejde med Bording A/S fandt de frem til, hvordan de kunne udnytte en ellers kedelig plads til at fortælle deres historie.

Gratis ’taletid’

AffaldVarme i Aarhus ville gerne fortælle lidt mere om, hvad de står for: En troværdig affaldspolitik, der bygger på respekt for miljøet og for borgernes penge. Og som drager nytte af borgernes store engagement på affaldsområdet.

I dagens mediebillede er det ikke altid let at få opmærksomhed eller taletid. Derfor er det en super løsning at udnytte en anonym byggeplads som ens eget medie, fortæller Søren Ry Mathiasen fra Bording A/S.

Banner i lange baner

Selve løsningen består af 54 firkantede bannere sat i forlængelse af hinanden. Bannerne blev lavet i PVC for at kunne modstå vind og vejr bedst muligt.

I alt blev det til mere end 100 meter banner, som nu agerer udsmykning på byggepladsen. AffaldVarme Aarhus opfører en ny affaldsteminal, der skal bistå byens nye affaldsorteringsprogram. AffaldVarme står for den samlede affaldshåndtering i Aarhus Kommune og leverer fjernvarme til 90 procent af indbyggerne.

 Yderligere information

For mere information om bannere og storformat-print kontakt:

Søren Ry Mathiasen
Business Developement Manager
SRM@bording.dk

 

img_0397img_0400-kopi   img_0396