June 12, 2017

Bording-partner vinder pris for bedste AR-værktøj

Bordings Augmented Reality app vinder pris

Bordings partner inden for Augmented Reality (AR) vinder anerkendt pris for bedste AR publishing-værktøj.

I foråret indgik Bording A/S i strategisk samarbejde med det britiske Zappar Ltd. Nu har Zappar netop vundet prisen for bedste ”Anchoring or Publishing Tool” ved det årlige Augmented World Expo (AWE 2017) – altså det værktøj eller den app, man bruger til at kode og afkode den digitale dimension i Augmented Reality.

En ny dimension til kommunikation

Samarbejdet skal udbrede anvendelsen af Augmented Reality, som en ny dimension, der øger effekten og levetiden af kommunikationsmaterialer.

– Alle kender Pokemon Go, men Augmented Reality er meget mere end bare sjov og ballade. Fra et kommunikatonsperpektiv er AR eminent til at fange opmærksomhed og skabe interaktion mellem brands og brugerne. Men fra et salgsmæssigt perspektiv er AR effektivt til at konvertere brugeren fra print til digital, fortæller Allan Lou, der er Bordings egen AR specialist. Se blandt andet videoen herunder.

Hvordan kan du integrere AR?

Er du interesseret i, hvordan AR kan integreres i dit materiale eller kampagner, er du velkommen til at kontakte Ann-Lee Teilmann direkte på mail: ANN@bording.dk

Du kan også indtaste din e-mail herunder, så sender vi dig et kort og praktisk overblik over mulighederne med Augmented Reality samt et par cases.

 


Jeg vil også gerne modtage lignende nyheder og inspirerende historier ca. 10x årligt