Hos Bording A/S har du adgang til en bred vifte af grafiske produkter og løsninger. Vi har samlet nogle af dem i katalogerne herunder.

Inspirationskatalog: POS- og displayprodukter

Ønsker du mere opmærksomhed og synlighed – på messen, i butikken eller i gadebilledet? Eller ønsker du en ny og smart måde at kombinere indretning, funktionelt design og branding? På de efterfølgende sider har vi samlet en bred vifte af de mest brugte POS og DISPLAY produkter, der kan opfylde dit behov og dine ønsker for opmærksomhed og/ eller funktionel indretning. Sortimentet er nærmest uendeligt, så spørg os endelig, hvis der er noget, du savner.

Se kataloget her

 

Grafiske produkter til apoteker

I dette katalog finder du de fleste af varer og produkter, Bording specifikt udbyder til danske apoteker.

Hos Bording arbejder vi målrettet med apotekerne i Danmark, og vi har gennem mange år oparbejdet en viden og ekspertise inden for denne niche i den grafiske produktion. Har du spørgsmål til bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte Salgskoordinator Charlotte Christensen eller Key Account Manager Bjarne Hansen.

Download vores katalog over grafiske produkter til danske apoteker her.

Hent katalog her

 

Beklædning med logo

Søger du reklamegaver og beklædning til medarbejder- og kundegaver? Hos Bording tilbyder vi et stort udvalg af tøj, tasker osv. til at styrke din virksomheds synlighed hos jeres kunder, medlemmer, samarbejdspartnere eller leverandører. Der er utallige muligheder, og kun fantasien sætter grænser.

Kontakt vores merchandise ekspert for at høre mere.

Download vores katalog over firmatøj med logo her.

Se kataloget her

 

Reklamegaver og merchandise

Reklamegaver og merchandise er effektive giveaways, der skaber opmærksomhed og synlighed omkring jeres brand hos kunder, medlemmer, samarbejdspartnere og leverandører. Der er utallige muligheder for merchandise med logo, og udvalget varierer fra nemme løsninger til reklamegaver af høj kvalitet.

Download vores katalog over reklamegaver og merchandise med logo her, eller kontakt vores merchandise ekspert for et godt tilbud.

Se kataloget her