Når tiden er vigtig

 

Onlinestyret logistikhåndtering letter arbejdet for den verdensomspændende medicinalvirksomhed Almirall.

 

Effektive budskaber kræver effektiv logistikhåndtering

Som verdensomspændende medicinalvirksomhed er det altafgørende med en solid markedsføring og stor synlighed ude i verden. Klare og vigtige budskaber skal kommunikeres ud til både forbrugere, leverandører og samarbejdspartnere, og her er diverse former for marketingmateriale en vigtig del af processen.

Men det kan være en udfordring at administrere og distribuere store mængder af specifikt materiale rundt i hele verden – og til de rigtige modtagere. Derfor har Almirall indgået et samarbejde med Bording A/S, der er specialister i logistikhåndtering.

 

Logistikprocessen forsimples med online platform løsninger

Via online platform løsninger hos Bording, forsimples logistikprocessen og gør det muligt for medicinalvirksomheden selv at håndtere al distribution af marketingmaterialer på en overskuelig og nem måde.

Lagerbeholdningen, der i 2013 bestod af 225 forskellige marketingmaterialer, lagerføres af Bording A/S. Via onlineportalen BordingNet, der kan tilgås hvor som helst fra, kan medicinalvirksomheden bestille og afsende materialer alle steder i verden.

 

Få styr på lagerstatus og udgifter

Bordings online platforme giver mulighed for at holde styr på hele lagerbeholdningen, og med en automatisk påmindelse om minimumslager undgår virksomheden, at de pludselig står og mangler vigtige materialer.

Med BordingNet har det været muligt for Almirall at kontrollere udgifterne til gængse administrative poster. Derudover har logistikhåndteringen gjort arbejdet nemmere for alle. Gennemsnitligt hånderes der ca. 3 leverancer om dagen via BordingNet for Almirall.

 

Interesseret i hvordan din virksomhed kan nyde godt af mulighederne på Bordings online platforme? Kontakt Cross Media Manager, Ann-Lee Teilmann og hør mere.