Lemvigh-Müller og Bording A/S forvandlede Oslobåden til messe-mekka

Bording A/S var med som totalleverandør af Lemvigh-Müllers udstillingsmaterialer, da Oslobåden dannede rammerne for Lemvigh-Müllers 3 dage lange fagmesse og forsyningskædetræf for deres leverandører og kunder i marts.

Fra bildæk til storslået brancheevent

Mere end 2.000 af Lemvigh-Müllers strategiske leverandører og medarbejdere samt branchefolk fra dansk industri, installationsbranchen og byggesektoren var ombord på Oslobåden i løbet af de tre dage, hvor messen stod på. Lemvigh-Müller havde derfor brug for mere end blot en almindelig messestand, da bådens store areal lagde op til mange forskellige slags udstillingsmaterialer.

På dækket er der normalt plads til 450 biler, men under messen var bilerne skiftet ud med leverandørernes stande, hvor Lemvigh-Müller også selv stod klar med flere stande. Her var Bording A/S leverandør på alt materialet, såsom messevægge i forskellige størrelser, roll ups, lykkehjul samt diske og borde. Men udover selve standen, skulle Lemvigh-Müller også udsmykke resten af båden både udvendig og indvendig. Bording A/S blev derfor totalleverandør på alt lige fra adgangskort med variabel og personlig data samt diverse brochure og invitationer til bannere udenpå selve båden (se billede).

Leverandør til Leverandørdagen for tredje gang

Det er tredje gang, at Bording A/S er leverandør på Lemvigh-Müllers materialer til Leverandørdagen. Og når man skal udsmykke et helt skib, skal der mange forskellige slags tryksager til for at sikre sig, at man kommer hele vejen rundt. Bording A/S’ konsulent rådgav Lemvigh-Müller så de i sidste ende fik valgt de rette tryksager og materialer til messen. Lemvigh-Müller bestemte efterfølgende selv design og indhold til tryksagerne, hvorefter Bording A/S har sørget for tryk og levering.

Mange elementer skulle gå op i en højere enhed

Lemvigh-Müller var mere end tilfredse med resultatet, og Key Account Manager, Anette Vestergaard fra Bording A/S var heller ikke helt utilfreds:

– Det er også et stort logistisk arbejde at få alle elementerne og detaljerne til at spille sammen, men det kommer ikke bag på mig, at det hele gik så godt, fortæller Anette Vestergaard smilende.

– Men det er altid lidt spændende at se det færdige resultat på sådan et stort projekt. Det er jo altid tilfredsstillende, når en kunde som Lemvigh-Müller bliver begejstret for det arbejde, vi har leveret. Så nu glæder vi os til næste gang, hvor Leverandørdagen skal arrangeres, hvor vi forhåbentligt skal være med igen, siger Anette Vestergaard, der har stået for messematerialet til Lemvigh-Müller i alle tre år.

Du kan komme i kontakt med Anette Vestergaard fra vores kontor i Aalborg, hvis du vil vide mere om messen eller måske selv har brug for en messestand. Ring til Anette på 2073 6431 eller send hende en e-mail på anv@bording.dk.


Om Lemvigh-Müller og Leverandørdagen

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. De har eksisteret siden 1846 og har syv gange afholdt Leverandørdagen, der er en messe for Lemvigh-Müllers kunder og leverandører. Dagen har til formål at styrke deres samarbejde med leverandørerne, skabe en fælles forståelse for mulighederne på de forskellige markeder og dele den nyeste produktviden. Leverandørdagen er blevet afholdt på forskellige lokationer igennem årene, men det er første gang, de afholdte den på Oslobåden. Leverandørdagen på Oslobåden blev afholdt i marts 2016.