Den levende julekalender hos DR

 

I 2014 var Bording A/S for 3.år i træk leverandør af DR’s klassiske u-landskalender med et oplag på over 200.000stk. Tv serien ”Tidsrejsen” som kalenderen passede til, blev set af over 1 mio.børn og juleglade familier landet over. ”Tidsrejsen” var dermed den mest succesfulde julekalender fra DR i 11 år.

Udover den klassiske u-landskalender ønskede DR at et gyroskop, som børn og glade sjæle også kunne købe. Gyroskopet havde en vigtig funktion i tv-seriens historie, og DR ønskede at virkeliggøre apparaturet for seerne.

Mange muligheder for merchandise og interessant branding

Gennem Bording A/S’ brede netværk og branchekendskab indenfor reklamegaver og merchandise, blev det rette design og udseende af gyroskopet fundet, og Bording A/S kunne dermed levere mere end 15.000 stk. af de finurlige apparater og stod samtidig for distributionen af ordren til forhandlere landet over.

“Det var en fornøjelse at samarbejde med Bording omkring Tidsrejsen Gyroskopet. Vi havde en løs idé som Bording hurtigt samlede op og kom med løsninger til at realisere. Resultatet var et førsteklasses produkt i en flot unik indpakning, som gnidningsløst nåede ud til en række tilfredse distributører og glade Tidsrejsen fans.”

Kasper Zederkof , Projektleder ved DR